Volg ons op facebook voor het laatste actuele nieuws:plaza-food-for-all-facebook

Plaza steunt Villa Pardoes

villapardoes-logoPlaza Food for All is een franchise organisatie die zich midden in de maatschappij bevindt en beweegt, en zich ook maatschappelijk betrokken voelt. Wij hebben als organisatie en Plaza ondernemers gekozen om 1 goed doel er uit te lichten en deze substantieel te sponsoren.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen ze genieten van een gratis vakantie waarbij alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt.

Jonge gezinnen maken een belangrijk deel uit van onze klantenkring. Helaas komt het voor dat er gezinnen zijn waarbij een kind te maken heeft met een levensbedreigende ziekte. “Het geeft veel voldoening om iets te kunnen betekenen voor deze gezinnen en te helpen om even de dagelijkse zorgen te vergeten. Dat kan in Villa Pardoes. Plaza Food for All is een samenwerkingsverband
aangegaan met dit goede doel.”

Plaza Food for All ondersteunt Villa Pardoes op diverse manieren:

  • Een deel van de aankoopprijs van de Plaza Kinderbox gaat naar Villa Pardoes
  • Alle Plaza-ondernemers zijn donateur
  • Plaza werft actief donateurs
  • In het spaarprogramma van Plaza worden allerlei spaarartikelen van Villa Pardoes opgenomen (zo spaart u voor het goede doel)

Kijk ook op www.villapardoes.nl voor meer informatie.

copyright © www.plazaleesten.nl 2015 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode