Volg ons op facebook voor het laatste actuele nieuws:plaza-food-for-all-facebook

Laatste nieuws

Sinds 2008 staan wij elk jaar in de cafetaria top 100! In 2014 een mooie 27e plek, bovendien zijn wij de beste cafetaria van Gelderland 2014-2015! Daar zijn we trots op!

lees meer

Vanaf 7 maart hebben wij een geheel vernieuwde menukaart & assortimentslijst met vele nieuwe heerlijke producten. (prijslijst 2013 vervalt hiermee)

lees meer

Vanaf 24 Maart hebben we weer onze heerlijke soft ijsjes en sorbet coupes !!!

lees meer

80 zitplaatsen!

03-02-16

Serre ingericht met 8 luxe “treinstelbankjes” waardoor er nu 80 zitplaatsen zijn

lees meer

7 grote LCD schermen geplaatst om o.a het assortiment heel mooi visueel met video’s te kunnen laten zien, zowel in de serre als ook in de cafetaria.

lees meer

Wij zijn vanaf 1 juli op maandag gesloten.

lees meer

Vanaf 12 Maart is er ook weer soft ijs bij Plaza Leesten met o.a heerlijke shuffle mixen.

lees meer

Wij zijn vanaf 1 maart ook op maandag open van 16.00 uur tot 20.00 uur.

lees meer

Plaza Leesten staat op de 27e plaats in de Cafetaria top 100! Hier zijn we erg trots op, bovendien zijn we uitgeroepen tot beste cafetaria van provincie Gelderland! Bekijk hier het artikel

lees meer

Verbouwing

03-06-14

Hieronoder een aantal foto’s van ons nieuwe interieur.

familiedag 008-001
familiedag 014-001
familiedag 078-001
familiedag 085-001
familiedag 087-001

lees meer

duinrell actieU maakt bij besteding van minimaal vijftien euro kans op het weekendarrangement door de volgende zin af te maken: ‘Ik wil graag met Plaza een 6-persoons Duingalow weekendarrangement winnen omdat…’ en dit in te vullen op de daarvoor bestemde voucher. In elke Plaza wordt één prijswinnaar gekozen. U maakt niet alleen kans op deze mooie prijs, maar ontvangt ook nog eens vijf euro korting per persoon op de entreeprijs van Duinrell. De kortingsvoucher is geldig voor maximaal vier personen waardoor de korting op kan lopen tot maar liefst 20 euro (voor de vouchers geldt op=op).

Een verblijf op vakantiepark Duinrell staat garant voor een weekendje familieplezier. De prijswinnaars kunnen genieten van het uitgestrekte bos- en duingebied rondom Duinrell en hebben tijdens hun verblijf natuurlijk elke dag toegang tot het attractiepark en het tropische Tikibad.

lees meer

plaza leestenVilla Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een onvergetelijke gratis vakantie. Een week lang even geen gedokter, maar samen met familie de mooiste avonturen beleven. Villa Pardoes bestaat uit acht ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Plaza steunt Villa Pardoes door van elke verkochte Kidsbox een deel van de opbrengst te doneren aan de stichting. Dit resulteerde in het fantastische bedrag van 18.000 euro. “Hiermee kunnen we maar liefst 9 gezinnen een week lang onbekommerd laten genieten in ons sprookjesachtig vakantieverblijf,” vertelt Peter Persoon, directeur van Villa Pardoes.

Plaza Leesten steunt Villa Pardoes al 7 jaar. “Dit doen we niet alleen door het doneren van een deel van de opbrengst van onze kidsboxen, maar ook door het werven van donateurs in onze cafetaria,” vertelt Arjan Menzing, eigenaar van Plaza Leesten. “Jonge gezinnen, in de bloei van hun leven, maken een belangrijk deel uit van onze klantenkring. Helaas zijn er ook gezinnen met een ernstig ziek kind. Wij willen graag iets voor deze gezinnen betekenen door hen van een onvergetelijke vakantie te laten genieten.”

lees meer

Plaza Leesten staat op de 18e plaats in de Cafetaria top 100! Hier zijn we erg trots op, maar belangrijkste is dat u dat kunt merken aan onze cafetaria!

lees meer

Vanaf 21 maart verkopen wij weer softijs, heeft u er al zin in? Milkshakes verkopen we gewoon het hele jaar door!

lees meer

Plaza Leesten staat op de 18e plaats in de Cafetaria top 100! Hier zijn we erg trots op, maar belangrijkste is dat u dat kunt merken aan onze cafetaria! Kijk hier naar de top 100>>

lees meer

Villa Pardoes

05-11-12

Maandag 9 juli jl. vond in Amsterdam de jaarlijkse cheque-uitreiking plaats van Plaza food for all aan Villa Pardoes. In totaal doneerde Plaza samen met partner Rotie Vetveredeling B.V. een bedrag van 9.500 Euro.

lees meer

copyright © www.plazaleesten.nl 2015 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode